Idrott och Hälsa Specialisering

- Din möjlighet till extra satsning på din idrott under skoltid.

 

 

Oavsett vilket gymnasieprogram du väljer så har du möjlighet att kombinera dina studier med en satsning på en kvalitativ utbildning inom din idrott.

 

Genom att välja kurserna Idrott och Hälsa Specialisering 1 & 2 på Individuella valet, får du möjlighet att träna extra på dagtid under åk 1 och 2.

 

Fotboll

 

Kurserna bygger på att du redan idag är aktiv inom någon idrott. Skolan strävar efter att ha ett nära samarbete med din förening för att kunna erbjuda en utbildning som är anpassad till just dina behov.

 

Kettlebells Fotboll

 

 

Varje vecka har du två träningspass som ger dig möjlighet till positiv utveckling oavsett vilken idrott du utövar. Vissa pass är idrottsspecifika och andra syftar till att utveckla såväl styrka, snabbhet och kondition som rörlighet, balans och mentala aspekter.

 

Kettlebells

 

 

Hos oss tränar du på förmiddagarna för att kunna återhämta dig på bästa sätt till eventuell kvällsträning med din klubb. 

 

Hos oss finns det välutbildade instruktörer för ishockey, innebandy och fotboll samt fysisk träning. Du får en utbildning i en naturnära miljö med närhet till konstgräs, naturgräs, ishall, simhall, sporthall, skid/löpspår m.m. vilket även ger goda möjligheter för individuella idrotter så som simning och orientering.  

 

Hockey

 

 

Om du är intresserad av att läsa kursen Idrott och hälsa specialisering
För mer information
rickard.garbell@edu.osthammar.se
073 - 541 95 58